EXCLUSIV  Rafila vrea să-și rărească aparițiile la televizor în criza coronavirusului. Vâlcu l-a contrazis

Alexandru Rafila, șeful Societății Române de Microbiologie, a fost invitat la interviurile DC News.

Profesorul Alexandru Rafila are un fiu în vârstă de vreo zece ani despre care a vorbit în emisiunea noastră care îl urmărește, din când în când, la televizor. În acest context, specialistul a zis că poate unii au exagerat cu solicitările de a intra în direct în pandemia noului coronavirus.

"Fiul meu mă urmărea la televizor. Acum a renunțat. Cred că unii au exagerat pentru că au tot solicitat diverse puncte de vedere de la mine. Fiul meu s-a obișnuit acum și nu mai este așa interesat să se uite la ce spun.

S-ar putea, în curând, să-l și plictisesc, așa că trebuie să reevaluez și eu, probabil, zona de apariții publice pentru că este bine ca mai multă lume să genereze informații sau puncte de vedere care să fie luate în considerare de autorități", a spus Alexandru Rafila la interviurile DC News.

Jurnalistul Val Vâlcu l-a contrazis spunând că este esențial să comunice în continuare.

”Teoriile comunicării spun că trebuie să comunice aceiași oameni pentru a se stabili niște repere. Eu cred că este esențial să continuați comunicarea. Chiar am văzut niște analize. Sunteți figurat, dacă ne gândim la teoria jocului, drept polițistul bun, în sensul că ne mai dați speranță”, a spus ziaristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel