Rafila, mesajul SERII: Trebuie să demonstrăm că suntem CAPABILI! Greul începe în IANUARIE

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a vorbit despre campania de vaccinare din România. 

Da, cred că da, mai ales că ceea ce transmite de fapt doamna preşedinte a Comisiei Europene, că în Europa nu există discriminări, toate ţările au acces la vaccin în acelaşi timp, odată cu autorizarea lui de către Agenţia Europeană a Medicamentului şi lucrul ăsta cred că ar trebui să fie încurajator pentru cetăţeni, pentru că încă din ultimele zile acestui an, putem să pregătim relansarea din anul următor, pentru că, vedeţi, cantitatea iniţială simbolică, 10.000 de doze, asta înseamnă maxim 5.000 de persoane care pot să fie imunizate, deci, e clar că greul va începe în luna ianuarie, cu vaccinarea personalului medical. Acolo trebuie să demonstrăm noi că suntem pregătiţi să facem acest lucru în timp.

Trebuie să demonstrăm că suntem capabili să facem o campania de comunicare care să convingă lumea să se vaccineze, pentru că de succesul acestei campanii depinde relansarea economiei şi reluarea activităţii sociale, iar acest succes este condiţionat şi de timp. Nu putem să aşteptăm doi ani să se întâmple acest lucru. Trebuie să îl realizăm la fel de repede ca şi celelalte ţări din Uniunea Europeană care au pregătit aşa cum trebuie acest program de vaccinare, a declarat Alexandru Rafila, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel