EXCLUSIV  Rafaelo Varga: Mandachi, eroul zilei din calvarul de la Suceava. Am fost la el acasă

Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres

Jurnalistul Rafaelo Varga, de la România TV, a povestit momentul în care s-a întâlnit cu Ştefan Mandachi. 

Jurnalistul Rafaelo Varga, cel care transmite din focarul de la Suceava, a povestit momentul în care s-a întâlnit cu omul de afaceri Ştefan Mandachi. Jurnalistul a declarat că a fost acasă la Mandachi, omul care, în Suceava, este considerat eroul zilei după ce a reuşit să strângă o sumă mare de bani pentru a sprijin sistemul medical de acolo, în lupta cu noul coronavirus. 

"De Paşti a fost foarte frumos, chiar dacă am fost la Suceava, departe de familie. Am petrecut Paştele la mănăstirea Voroneţ, de unde am transmis. (...) Ieri am fost la Ştefan Mandachi acasă. El e eroul zilei la Suceava, a reuşit să strângă peste un milion de euro exclusiv din donaţii, iar seara am transmis din faţa spitalului", a povestit Rafaelo Varga.

Ștefan Mandachi a lansat site-ul 1cm.ro prin care doritorii pot să "cumpere", contra a 10 euro, câte un centimetru pătrat din miniautostrada construită de omul de afaceri ca protest față de nepăsarea autorităților. Este ideea cu care omul de afaceri a reuşit să strângă o sumă impresionantă de bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materia pentru lupta cu coronavirusul. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel