Raed Arafat, în război cu mai mulți jurnaliști: Manipulare. Foarte grav

Raed Arafat s-a arătat dezamăgit de jurnaliștii care au manipulat populația după tragedia de la Colectiv, acesta referindu-se la episodul cu morții ascunși.

"Știu sigur că ce s-a răspândit despre ascunderea numărului cadavrelor și așa mai departe, pot să spun că nu e adevărat", a declarat Raed Arafat, arătându-se dezamăgit că aceste informații au fost vehiculate de oameni care au o voce credibilă.

"Acest lucru înseamnă o manipulare. Folosirea cadavrelor ascunse este un lucru care, în inventarul României, există. Asta a fost grav. Că apar legendele e una, dar când îți apar din partea unor jurnaliști, când se fac talk-show-uri pe chestia asta, și sunt sunat și intru în direct fără să știu măcar că am intrat, doar mă trezesc că sunt în interiorul show-ului, și sunt confruntat în public cu situația asta ... totuși, a fost o mișcare pe care populația a fost deșteaptă ca să o înțeleagă".

Întrebat ce conotație dă acestor informații, Arafat a spus că este aceea a "manipulării și dezinformării" și că s-a încercat să se creeze o emoție la populație, notează Evenimentul Zilei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel