EXCLUSIV  Radu Cristescu - Traian Băsescu, discuție telefonică dezvăluită - Video

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Radu Cristescu face dezvăluiri bombă din PMP. 

”Postasem ceva pe Facebook. Într-un minut, un minut jumate, am șters. Se putea interpreta că ținta era Siegfried Mureşan, era vorba de Eugen Tomac, pe care l-am acuzat că ar fi ofițer acoperit și agent de influență a unui serviciu secret străin. Postarea am pus-o pe la 11:00, am șters-o și Siegfried a plecat pe la 13:00. După câteva zile, postarea a apărut la dvs. pe site. Pot să vă dezvălui în premieră ceva: La vreo 20 de minute după ce am postat-o m-a sunat Traian Băsescu. Mi-a zis: Ce faci? Ai postat ceva pe Facebook?. Am răspuns: Da, dar am șters - ”De ce vrei să mă pui să dau explicații despre ăsta că este ofițer acoperit?” I-am răspuns: Dle președinte, îmi asum ceea ce am scris și știți foarte bine ca și mine că este, aceasta a fost discuția, că mi-a închis el telefonul, că s-a terminat în condiții amiabile chiar nu mai țin minte. A ieșit deranj mare că era în mijlocul alegerilor din Republica Moldova.” a spus Radu Cristescu, fost membru PMP, la DCNews

”Aștept să mă dea în judecată și am dovezi.” a afirmat fostul vicepreședinte PMP despre Eugen Tomac. Radu Cristescu a mai spus că ”ștampila și banii sunt la Tomac”, dar ”liderul PMP este Traian Băsescu, PMP e partid de lider”. 

”Apropo de alegerile din Republica Moldova, i-am spus și președintelui Băsescu, dacă nu scriam, dacă DCNews nu publica, Codreanu lua 10%. Mi-a răspuns: Nu lua 10%, dar a trebuit să dau o grămadă de explicații” a mai dezvăluit Radu Cristescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel