Radu Banciu îi face praf pe fotbalişti după scandalul de rasism de la Paris

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Radu Banciu i-a făcut praf pe fotbaliştii lui PSG şi pe cei de la Istanbul Başakşehir după scandalul de rasism provocat de Sebastian Colţescu. 

„Rasism nu poate fi! Dacă spui ăla negru nu e acelaşi lucru cu negrul ăla. E o stângăcie, a avut ghinion şi ar fi putut să evite această exprimare. Ălă negru nu e rasism în dreptul francez, deci nici în dreptul nostru. Nu este o insultă rasistă! Dacă vedeam ce era la gura lui Webo sau a lui Demba Ba, vedeam că au insultat mai rău decât a făcut-o Colțescu sau Șovre. UEFA nu luptă contra rasismului. Consideră asta o problemă minoră.

Dacă zicea negrul ăla nenorocit era pasibil de amendă în Franța, de câteva de mii de euro. Dar nu era considerat rasism, ci o insultă. E cu totul altceva decât rasismul, care înseamnă să persecuți pe cineva și să-l privezi de drepturi, ceea ce e revoltător”, spus Radu Banciu.

Atac la Neymar şi alţi fotbalişti 

„Turcii nu au vrut să continue meciul, susținuți fiind de jucătorii de culoare de la PSG. Niște neisprăviți, niște evazioniști! Neymar ia 3 milioane de euro pe lună, e evazionist și nimeni nu vorbește despre asta. Se dă negru pentru a profita de situația pe care o traversăm și pentru a avea beneficii. E mai avantajos să fii negru decât alb.

Mbappe, care nu știe să pună virgulă, a scris patru cuvinte pe Twitter pentru a-i aduce un omagiu lui Webo și a făcut două greșeli gramaticale. Este un analfabet! Câștigă 1,5 milioane de euro pe lună și este revoltat de societate! Să-mi explice cineva cum este oprimat de societate Mbappe, cetățean de culoare, așa cum se identifică, dacă el câștigă într-o lună cât tot orașul ăsta într-un an? El face parte dintre indignații planetei!

Dacă s-ar închide robinetul în acest sport de ipocriți și mizerabili, Mbappe ar fi de mâine la pus faianță sau la strung. Ăștia sunt cei care ne dau nouă lecții, niște evazioniști și niște bătăuși” a mai spus jurnalistul Look Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel