Radu Banciu a găsit antrenor pentru FCSB: Se duce şi la biserică, dacă îi zice Gigi

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În opinia lui Radu Banciu, antrenorul Mauricio Pochettino „ar fi bun” la FCSB.

În cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive, Radu Banciu a explicat cu mult umor că antrenorul argentinian ar avea loc cu succes la FCSB.

„Este un om de paie absolut, ar fi bun să vină la FCSB. (...) Ăsta se duce şi la biserică, dacă îi zice Gigi. Plus că la PSG nu are timp să antreneze, probabil Mbappe a intervenit în favoarea lui şi a spus că e băiat bun... El 80% avea treburi administrative”, a comentat Radu Banciu.

 

Citește și: Mișcarea lui Becali. „Poate fi kitschos pentru anumite persoane, dar gestul e de apreciat”

Sociologul Alfred Bulai a salutat un gest făcut de Gigi Becali.

În contextul în care foarte multe construcții sunt făcute „după ureche”, mai sunt unele persoane care apelează la arhitecți care știu să-și facă bine treaba. Este cazul lui Gigi Becali.

„Pentru a-și face palatul, Gigi Becali a apelat la niște arhitecți de pe vremea lui Ceaușescu, unii care erau chiar buni. A încercat să restaureze cum a văzut el în filme - palatele din secolele XVII-XIX. Dar atenție! Frumos din partea lui că a avut această deschidere de a consulta arhitecți. Nu știu câți milionari au chemat artiști sau arhitecți cu mare ștaif pentru a le face brizbrizuri. Poate fi kitschos pentru anumite persoane, dar eu aici vorbesc doar de gestul de a chema niște arhitecți”, a zis sociologul Alfred Bulai la DC News și DC News TV.

Răspunsul începe de la minutul 35:

Casă de neimaginat în România, făcută de un arhitect din Franța: Iluzia cu metri pătrați. Era construită din sărăcie, dar arăta spectaculos

În contextul în care în România se construiește haotic, sociologul Alfred Bulai a venit cu exemplu de casă model.

A povestit că are un prieten în România a cărui casă este făcută de un arhitect din Franța. Iar casa era cu adevărat impresionantă pentru că deși era o casă cu puțini metri pătrați, jocul făcut de arhitect crea ideea de mult spațiu.

„Am văzut odată la un cunoscut de al meu, profesor de sociologie, cum și-a făcut casă după un proiect francez. I-a făcut proiectul un arhitect din Paris, un profesor de arhitectură. Era neimaginabil! Era o casă extraordinară și, culmea, spațiul era foarte mic, dar îți crea iluzia unui spațiu grandios. Casa era mică. I-am zis: „minți, n-are cum să aibă atâția metri pătrați! Atât de puțini” Făcuse un joc cu ferestrele și cu ușile astfel încât se crease spațiu. Era multă știință. Era construită din sărăcie, dar arăta spectaculos. Asta înseamnă munca unui arhitect: Nu să fie doar o casă frumoasă, ci și funcțională”, a zis sociologul Alfred Bulai la emisiunea „Nod în papură” de pe DC News și DC News TV.

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a spus că este de aceeași părere: casele din Paris au mult stil și dau dovadă de mult rafinament.

„Am văzut exact ce spui tu: căsuțe de periferie, deci nu era în vreun mare cartier de lux, iar fiecare era diferită. Se vedea că-s făcute de un arhitect care știe ce să facă, de un artist. Fiecare casă avea un amănunt care o individualiza. Le deosebeai una de alta, nu erau tip. Și erau foarte frumoase!”, a zis Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel