PSD: Guvernul PNL a pierdut controlul pandemiei!

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Senatorul PSD Radu Oprea apreciază că Guvernul PNL a pierdut controlul pandemiei.

"Acest lucru este evident pentru cetățenii României. Au comunicat foarte prost, netransparent și nu au răspuns la întrebările firești ale oamenilor. Puțina campanie de promovare a măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid a fost referitoare la purtatul măștii. Care mască? Aceea pe care, deși legea îi obligă, nu au distribuit-o către persoanele aflate în nevoie. Cum să te protejezi dacă ești pus să alegi între pâine, medicamente sau mască?

Proasta organizare se vede în măsurile haotice pe care le iau. Instituie carantina în comuna Gornet unde numărul celor pozitivi este foarte mic, dar nu fac același lucru în instituțiile care lucrează cu publicul, ca Primăria Ploiești sau DSP București.  Singura preocupare a PNL sunt alegerile locale. Au împânzit drumurile județului Prahova cu afișele lor galben-albastru, dar nu au nicio reacție referitoare la creșterea ingrijorătoare a numărului de noi îmbolnăviți.

#GuvernulHaotic trebuie să vină în Parlament pentru a explica românilor de ce au pierdut controlul asupra pandemiei și ce au de gând cu alegerile, atâta timp cât școlile rămân inchise", transmite senatorul Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel