Protocol SRI - ÎCCJ. Daniel Savu: Semnăturile pot fi false toate

Bianca Ştefan / 18 iun 2018 / 16:50 Salveaza PDF Comentarii
SRI
Descriere foto: SRI

Daniel Savu, fost ofițer al SRI a declarat la Antena 3 că semnăturile aflate pe protocolul dintre SRI și ÎCCJ pot fi false toate și trebuie făcută o anchetă serioasă din acest punct de vedere. 

''Dincolo de efectele pe care le-a produs acest protocol avem o situație concretă cu un document între trei foarte înalte instituții din România, dintre care una nu semnează sau spune că nu a semnat, iar celelalte două, la asemenea nivel, e absolut imposibil să fie convinsă să semneze un document. Mă gândesc cumva dacă nu semnăturile pot fi false toate de pe acest document pentru că eu nu cred că la nivelul SRI, directorul SRI poate fi convins să semneze un document pe care își depune o semnătură falsă președintele ÎCCJ care la momentul respectiv nici nu mai era în funcție. Deci și din punctul ăsta de vedere documentul este lovit de nulitate. Dar cine să îi convingă? Dacă vă uitați la semnăturile celor doi, ale domnului Maior și Kovesi, sunt anterioare pe acest protocol, semnături contestate de domnul Nicolae Popa. Numai că domnul Popa spune că nici nu a știut de existența acestui document.

Trebuie făcută o anchetă serioasă pentru că acest protocol naște multe semne de întrebare și eu cred că trebuie întrebați cei care l-au conceput.'', a declarat Daniel Savu la Antena 3.

(w670) Protocol S


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27