Protest Piața Victoriei: Operațiunea steagul UE. Câți oameni s-au strâns - UPDATE

UPDATE 22:40: Protestatarii s-au retras din Piaţa Victoriei, după ora 22,00. Peste 2.500 de persoane au venit, duminică seara, în Piaţa Victoriei, scandând împotriva Guvernului.

În jurul orei 21,00, manifestanţii au realizat steagul UE din hârtii colorate pe care le-au luminat cu ajutorul telefoanelor mobile. Ca şi în serile precedente, protestatarii au cerut demisia Guvernului, au adus cu ei pancarte cu mesaje antiguvernamentale, vuvuzele, tobe, steaguri. Mulţi dintre manifestanţi purtau banderole cu mesajul '#rezist'. A fost cea de-a 27-a zi de la debutul protestelor în faţa sediului Guvernului.

UPDATE 21:00: Steagul Uniunii Europene a fost creat în Piața Victoriei. S-au adunat circa 2.500 de oameni. Mulţi dintre protestatari au adus coli colorate, albastre şi galbene, pentru a realiza steagul UE. Astfel, în jurul orei 21,00, ei au ridicat hârtiile în sus, luminate de telefoane, formând drapelul Uniunii Europene.

Conform Brigăzii Rutiere, traficul a fost blocat pe bulevardele Kiseleff, de la Ion Mincu până la Victoriei, Aviatorilor, doar sensul spre Victoriei, Lascăr Catargiu, doar sensul spre Romană, Iancu de Hunedoara - doar breteaua de acces în Victoriei, strada Buzeşti, Calea Victoriei. 

UPDATE 20:35: În Piața Victoriei s-au strâns aproximativ 1.800 de oameni. "Ei rezistă în funcţie?", "Ultima soluţie: o revoluţie!", "Jos PSD" - sunt mesaje scrise pe pancartele celor care au venit în faţa sediului Guvernului.

UPDATE 20:10: Conform ultimelor informații, numărul protestarilor a ajuns la circa 500. Mulți dintre ei cer demisia Guvernului Grindeanu. Manifestanţii au venit cu vuvuzele, dar şi cu steaguri şi banderole pe care au scris mesajul "#rezist".

----

Știrea inițială:

Circa 200 de oameni s-au strâns duminică seară, în Piața Victoriei, pentru obișnuitul protest de duminică. Oamenii vor să pună în aplicare operațiunea steagul UE.

Protestatarii sunt așteptați în fața Guvernului cu foi colorate, cu dosare sau materiale subțiri pe care le vor lumina cu ajutorul telefoanelor mobile pentru a realiza steagul Uniunii Europene.

"Am avut o prima mare victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si parlamentul a aprobat abrogarea ordonantei 13.

Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest haideti sa ne strangem la un "party" in care sa creăm steagul unuia dintre aliatii nostrii in aceasta lupta: Uniunea Europeana.

Da! - in urma discutiilor si a feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE.

Asa ca va invitam cu mic cu mare, duminica seara de la ora 21:00 cu foi albastre si telefoanele din dotare sa transmitem un mare mesaj cu directia pe care ne-o dorim.

!!! Chitarile, tobele si alte instrumente muzicale sunt binevenite! Sa facem galagiiiiie !!!

PS: spre deosebire de blitul telefonului lui Serban Nicolae, ale noastre nu aduc extracosturi la abonament asa ca le putem folosi cu incredere. :D

ORGANIZARE**

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: ALBASTRA + o LANTERNA, tobe si alte instrumente muzicale!

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poza albastra)", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel