Protest anti-lockdown în Noua Zeelandă. Poliția mobilizată a descoperit un singur om la manifestație

Protest anti-lockdown în Noua Zeelandă. Poliția mobilizată a descoperit un singur om la manifestație  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Protest anti-lockdown în Noua Zeelandă. Poliția mobilizată a descoperit un singur om la manifestație / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Poliția din orașul Auckland a fost surprinsă să găsească un singur om la o manifestație anti-lockdown.

Un protest anti-lockdown din centrul orașului Auckland, la care participa o singură persoană, a fost închis, după ce poliția a fost alertată de discuțiile despre o posibilă adunare pe rețelele de socializare. Poliția din Noua Zeelandă a declarat că ofițerii s-au aflat vineri pe strada Queen, după ce o manifestație fusese programată, dar o singură persoană a sosit cu intenția de a protesta, a raportat Newshub.

Poliția a fost în zonă și a vorbit cu singura persoană care sosise și intenționa să participe la protest. „Aceasta a fost încurajată să respecte restricțiile de nivel patru de alertă și a ales să plece“, a spus un purtător de cuvânt.

Poliția continuă să monitorizeze situația

Un cont de Instagram a cerut oamenilor din Auckland să participe la protest, a raportat Newshub, în ​​ciuda faptului că nu se știa cine este în spatele contului. Utilizatorul a criticat-o prim-ministra Jacinda Ardern și guvernul acesteia pentru „distrugerea economiei” și „distrugerea locurilor de muncă”, în ciuda ratei șomajului care a scăzut la 4% în iunie 2021 și a economiei care a rezistat pandemiei mai bine decât se aștepta.

Săptămâna trecută, aproximativ 100 de protestatari anti-lockdown s-au adunat pe Queen Street, iar patru persoane au fost arestate. Patru persoane au fost, de asemenea, arestate la un protest de aproximativ 20 de persoane în orașul Tauranga. Un alt grup s-a adunat în fața unei secții de poliție din orașul Nelson din Insula de Sud în aceeași zi, dar s-a dispersat după ce ofițerii au emis 20 de avertismente verbale, scrie TheGuardian.

Gafa de proporții a unui ministru din Noua Zeelandă a stârnit glume printre internauți. Ce a spus într-o conferință de presă / VIDEO

Ministrul care gestionează lupta cu pandemia în Noua Zeelandă a fost protagonistul unei gafe de proporții. Acesta a vrut să le transmită oamenilor să păstreze în continuare distanța socială în zone aglomerate, însă ceea ce a pus a fost cu totul altceva.

„Este o provocare pentru oamenii din zonele cu densitate mare să iasă afară și să-și desfacă picioarele atunci când sunt înconjurați de alți oameni”, a afirmat acesta în fața jurnaliștilor, iar în online au explodat glumele pe seama declarației acestuia (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel