Procuror din Brașov, în apărarea procurorului Popescu din Caracal. Mircea Badea: Îi mulțumesc

Un procuror din Brașov consideră că ar trebui să-i mulțumim lui Cristian Popescu, procurorul suspendat din Caracal, pentru că a ținut polițiștii la poarta lui Gheorghe Dincă. 

Procurorul Adrian Radu, de la Parchetul Judecătoriei Brașov, a afirmat că procurorul Cristian Popescu din Caracal, suspendat din funcție, întrebând unde se vorbește despre salvarea victimei în Codul de Procedură Penală, adăugând că procedura penală nu are legătură cu salvarea cuiva. El mai susține că societatea civilă, CSM-ul, sistemul de justiție vor trebui să-i mulțumească procurorului Popescu din Caracal dacă Gheorghe Dincă va fi găsit vinovat, argumentând că Popescu a gândit limpede și a cules probele respectând legea. Adrian Radu mai afirmă că națiunea ar trebui să-i mulțumească procurorului din Caracal pentru că a ținut polițiștii la poarta lui Gheorghe Dincă. 

Mircea Badea a citit mesajul procurorului Adrian Radu și a comentat ironic: ”Foarte tare, super! Cred că și lui Adrian Radu trebuie să-i mulțumim. Eu am o listă întreagă cu oameni cărora trebuie să le mulțumesc. Iar lu` ăsta, lu domnu` din Caracal, bă, soto. L-am pus în capul de la listă, l-am pus ca să-i mulțumesc, foarte drăguț”. 

”N-ai cum să faci asta dacă ești zdravăn la cap”

Între timp, la Brașov, acolo unde este procuror Adrian Radu, un pui de râs a fost chinuit până la moarte și după moarte de niște tineri care s-au amuzat pe seama gestului lor macabru. Mircea Badea a comentat: ”E clar că n-ai cum să faci asta dacă ești zdravăm la cap. Sunt tot felul de avariați la căpuț. Dacă avem pretenția că suntem zdraveni la cap, cea mai idioată idee pe care am putea să o avem este că cineva ne va apăra. În România, scapă cine poate, unii dintre noi suntem conștienți de asta. Mulți nu sunt.”

Mircea Badea afirmă că înăsprirea pedepselor este un subiect de interes doar pentru un om normal la cap, nu și pentru un psihopat, care este puțin probabil să se gândească la ce pedeapsă va lua înainte de a face un gest oribil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel