Prioritățile Guvernului, alegerile și pregătirea pentru iarnă

Cătălin Șerban / 06 noi 2019 / 13:03
Guvernul Orban, votat de Parlament
Guvernul Orban, votat de Parlament

Ludovic Orban a afirmat că i-a convocat miercuri pe reprezentanții instituțiilor responsabile cu organizarea alegerilor, iar joi se va întruni comandamentul de iarnă în vederea pregătirii infrastructurii de transport, acestea fiind priorități ale Executivului.

„Trebuie să știți foarte clar că avem câteva priorități, în primul rând, organizarea alegerilor. Am luat decizia de a convoca în seara asta toate instituțiile, toate entititățile responsabile pentru organizarea alegerilor, pentru a vedea clar situația la zi și pentru a putea lua măsurile care se impun pentru a asigura alegeri libere, corecte, care să se desfășoare în cele mai bune condiții și să permită exercitarea dreptului de vot pentru fiecare român", a declarat la începutul ședinței de guvern premierul Ludovic Orban.


Pregătiri pentru iarnă

De asemenea, el a anunțat întrunirea comandamentului de iarnă.

"În cursul zilei de mâine, va trebui să convocăm comandamentul de iarnă, pentru a vedea clar care este situația, atât în domeniul energiei, cât și în domeniul pregătirii infrastructurii de transport pentru iarnă", a mai precizat Orban.

La ședința de Guvern de miercuri participă și președintele Klaus Iohannis, conform Mediafax.