Primul român infectat cu Covid-19 a luat virusul din nou: Începem să ne împrietenim

Sergiu Sgurescu, primul român infectat cu Sars-Cov-2, un tânăr diun județul Gorj, a luat virusul din nou.

„Carantina part. 2! Am reușit performanța să fiu infectat și a doua oară cu Covid-19. Și acum e la fel ca prima dată.  Eu și virusul începem să ne împrietenim”, este mesajul publicat miercuri de tânăr.

Românul din comuna Prigoria, judeţul Gorj, se infectase în februarie, când lucra la un restaurant unde patron este italianul internat în acel moment la Rimini, tot cu coronavirus.

Primarul comunei Prigoria, Iuliana Iliescu, declara, la vremea respectivă, pentru MEDIAFAX, că tânărul locuieşte cu bunicii şi părinţii în satul Dobrana şi lucra la un restaurant unde patron era italianul venit la rude în România, numit de ministrul Sănătăţii de atunci „pacientul zero”.

„De azi dimineaţă (miercuri – n.r.) ştiam că a fost contact şi l-am supravegheat toată ziua, şi cu Poliţia. Ştiam de familie, dar aşteptam rezultatul analizelor. Acum câteva minute a venit confirmarea. A venit jandarmeria, aşteptăm maşina specială de la Craiova să îl ia să-l ducă la Bucureşti. Băiatul lucrează la o unitate la care este patron italianul. Lucra aici în România, nu în Italia. Băiatul este din Dobrana, locuieşte cu părinţii şi cu bunicii. Sunt izolaţi de azi-dimineaţă toţi. Are aproximativ 20 de ani”, declara, în februarie, primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel