Primăria care face cumpărăturile. Ajutor pentru persoanele care nu pot ieși din casă

Cumparaturi
Cumparaturi

Reprezentanții unei primării din țară, împreună cu mai multe organizații, au pus la dispoziția cetățenilor posibilitatea de a le fi aduse la domiciliu o serie de cumpărături. 

Începând de luni, 23 martie, persoanele în vârstă din Sfântu Gheorghe care trăiesc singure şi au nevoie de ajutor sau nu își pot părăsi casele, pot solicita achiziționarea și livrarea pachetelor de produse alimentare și de igienă de bază.

”Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat alături de mai multe organizaţii civile un program de sprijinire a persoanelor în vârstă în această perioadă cu multe restricţii. Programul este coordonat de Crucea Roșie – Filiala Județului Covasna. Pentru a cumpăra produse, sunați la 0783017987 sau 0787298147 în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 15:00”, se arată într-un comunicat de presă. 

Pachetele sunt livrate în termen de 24 de ore de către voluntarii ONG-urilor, cu excepția celor solicitate vineri, care vor fi livrate luni. Dacă sunt achiziționate legume sau fructe proaspete, veți primi pachetul în 48 de ore.

Ce pot conține pachetele livrate acasă 

Pachetele pot conţine produse dintr-o listă existentă de 50 de produse, printre care pâine, mălai, făină, orez, zahăr, ulei, sare, paste, lapte, unt, brânză, iaurt, conserve de carne, pate, conserve de fasole, crenvurşti, salam, șuncă, cârnați, ouă, marmeladă, cafea, ciocolată, piper negru, boia, cartofi, morcovi, țelină, pătrunjel, ceapă, mere, banane, portocale, lămâi, hârtie igienică, batistă de hârtie, prosop de hârtie, pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duş, deodorante pentru bărbați și femei, spumă de ras, aparate de ras, detergenţi.

Reprezentanții primăriei au susținut că se iau și măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului și pentru a proteja persoanele în vârstă, care nu își pot părăsi casele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel