Previziuni SUMBRE pentru migranți în contextul pandemiei

Pe măsură ce pandemia de coronavirus se răspândește și asupra celor mai vulnerabile categorii sociale, se adâncesc temerile privind taberele de migranți.

Mai multe agenții de ajutorare avertizează asupra crizei COVID-19 din lagărele de refugiați pe măsură ce se apropie sezonul rece. Astfel, populațiile strămutate din Orientul Mijlociu, aflate deja în condiții neigienice, se confruntă cu o catastrofă de sănătate pe măsură ce infecțiile cresc.

De-a lungul pandemiei coronavirusului, o teamă continuă a urmărit populațiile cele mai vulnerabile din lume. Milioanele de migranți strămutați din cauza conflictelor în Orientul Mijlociu au privit cu îngrijorare cum Europa se confrunta cu un număr de cazuri care vulnerabiliza sistemele de sănătate.

Taberele din Orientul Mijlociu se află sub un pericol iminent

Numărul de infecții cu COVID-19 din taberele din Irak, Siria, Liban și teritoriile palestiniene au crescut brusc pe parcursul lunii septembrie. Creșterea numărului de cazuri începe să depășească creșterile din țările respective. Condițiile de viață neigienice din taberele de refugiați precum și îngrijirea medicală precară și lipsa unui sistem educațional funcțional, cresc șansele ca acestea să se confrunte cu un dezastru în sezonul rece, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel