"Preţul fericirii” , un nou serial turcesc de succes

Kanal D le pregateste fanilor serialelor turcesti o supriza uriasa, o poveste de viata extraordinara, cu personaje memorabile si o intriga pe masura. 

Incepand de luni, 22 aprilie, „Pretul fericirii" (titlu original: Yasak Elma), va aduce in fata telespectatorilor lupta neobosita pentru a reusi in viata, cu toate zbaterile, capcanele si alegerile dificile si pe care o astfel de incercare le presupune. Telespectatorii se vor regasi in intriga foarte bine articulata a productiei, ce beneficiaza si de actori foarte carismatici. Din distributia serialului fac parte Talat Bulut (rolul Halit Argun), Sevval Sam (Ender Argun), Eda Ece (Yildiz Yilmaz) si Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz).

Yildiz si Zeynep sunt surorile in jurul carora se construieste povestea, doua caractere foarte diferite; daca Yildiz considera ca fericirea consta intr-o casatorie cu un om instarit, ce ar salva-o de la traiul modest, Zeynep e constienta ca trebuie sa reuseasca prin fortele proprii si face totul pentru a-si construi o cariera.

Viata celor doua este data peste cap din momentul in care Ender, o femeie de afaceri de succes, o intalneste pe Yildiz. Din acest punct cheie se nasc intrigile cele mai puternice, competitia pentru castigarea pozitiei sociale, dar si lupta pentru dragostea adevarata. O propunere indecenta va schimba radical viata uneia dintre surori...

Nu pierdeti, din 22 aprilie, la Kanal D, „Pretul fericirii", un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante si dificile in viata, alegeri care pot schimba radical destine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel