Preliminariile EURO 2020, decisive pentru Contra. Pe cine vede Andone la națională

Viitorul lui Cosmin Contra în funcția de selecționer al României este pusă sub semnul întrebării, chiar dacă nu s-au terminat meciurile din preliminariile EURO 2020, unde România are șanse teoretice să se califice.

Prima reprezentativă urmează să susțină "dubla de foc" din campania de calificare la EURO 2020, împotriva Suediei și Spaniei. În cazul în care, colaborarea dintre Cosmin Contra și Federația s-ar opri, Ioan Andone a venit cu o propunere pentru cei din conducerea FRF.

"(Despre viitorul selecţioner) 'Nea Mircea, care e liber, de ce nu? Mai ales că acum ultima dată a fost la o echipă naţională. Olăroiu e greu să rupă contractul acolo. Boloni poate să fie o soluţie, Mircea Rednic. De ce să nu i se dea şansă şi la Mircea Rednic? (Rădoi ar trebui să mai aştepte până să facă pasul?) Şi el poate să fie o soluţie. Trâind acolo, sunt jucători pe care trebuie să îi urce. Pe care i-a avut sub mână la Campionatul European. Poate să fie o soluţie, cu toate că e tânăr şi e riscant, dar poate să fie o soluţie", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport, citat de Mediafax.

România are nevoie de o victorie în meciul cu Suedia și de cel puțin un egal, în deplasare, în partida cu Spania pentru a se califica la Campionatul European din anul următor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel