Preliminariile EURO 2020 - Danilo D'Ambrosio a jucat 80 de minute cu un deget fracturat la piciorul drept

Danilo D'Ambrosio, fundaşul lateral al echipei Inter Milano şi al selecţionatei Italiei, a jucat timp de 80 de minute cu un deget fracturat la piciorul drept, în cursul meciului câştigat de Squadra Azzurra în faţa Greciei (2-0), în preliminariile EURO 2020, au evidenţiat testele medicale la care fotbalistul a fost supus luni.

D'Ambrosio a debutat în naţionala Italiei, într-o partidă oficială, sâmbătă, pe Stadio Olimpico din Roma şi, în ciuda accidentării pe care a suferit-o după zece minute de joc, a cerut să rămână pe teren, chiar dacă selecţionerul Roberto Mancini l-a chemat pe Armando Izzo pentru a-l înlocui.

"Examene radiografice pentru Danilo D'Ambrosio după problema suferită în partida de calificare la EURO 2020 dintre Italia şi Grecia. Pentru fundaşul lui Inter a fost o fractură la cel de-al patrulea deget al piciorului drept", se precizează într-un comunicat difuzat de clubul milanez.

În vârstă de 31 ani, D'Ambrosio a reuşit să evolueze până la finalul meciului cu Grecia, după ce a primit îngrijiri din partea staff-ului medical al selecţionatei Italiei, chiar dacă a şchiopătat vizibil în primele minute după accidentare.

Graţie victoriei în faţa Greciei, reprezentativa Italiei şi-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului European de fotbal 2020.

Fundaşul italian a fi supus unor noi examene medicale săptămâna viitoare şi va ratat meciul de campionat programat duminică împotriva formaţiei Sassuolo, a precizat clubul Inter.

Pe lângă Danilo D'Ambrosio, gruparea milaneză l-a pierdut, pentru cel puţin două luni, şi pe atacantul chilian Alexis Sanchez, care a suferit o luxaţie la glezna stângă în cursul amicalului Columbia - Chile (0-0).

Inter Milano va înfrunta pe 23 octombrie formaţia germană Borussia Dortmund, într-o partidă extrem de importantă pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel