Prefectul de Cluj a PLECAT din spital, deși e INFECTAT cu Covid-19

foto Facebook Mircea Abrudean
foto Facebook Mircea Abrudean

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, confirmat cu infecție cu Covid-19 în urmă cu aproximativ 10 zile, a fost externat din spital, la cerere.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a solicitat externarea din spital. Mircea Abrudean este pacient asimptomatic și va rămâne în izolare la domiciliu, conform turdanews.net.

„Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici.

Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști.

Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate!” a scris Mircea Abrudean pe Facebook, după ce a anunțat că a solicitat externarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel