Prefectul Capitalei, GAFĂ în direct. Cum s-a lăudat DEGEABA, apoi s-a ENERVAT și a ÎNCHIS: "Nu a intrat niciun e-mail! Mâine le cer socoteală!"

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a făcut o gafă uriașă în direct.

După ce a declarat la începutul săptămânii că va lua măsuri după ce rata de infectare va fi de 3,4 la mie, astăzi, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a spus că: 

"A fost o exprimare nefericită, care era relativ la populația reală. Am înțeles că se păstrează calculul la populația raportată de Direcția de Evidență a Persoanelor, dar noi ne luăm după rata de incidență 3 și vom lua măsurile. Ba chiar am constatat că numărul îmbolnăvirilor a scăzut sub 500, dacă rețin, au fost îmbolnăviri și de 575 pe zi. Acum sunt sub 500 și la sub 500 să știți că o să scadă rata de incidență sub 3. Deci ieri a fost 471, astăzi parcă un pic mai mare de 471, nu?!". 

Jurnalist: Astăzi am avut peste 700, domnule prefect!

Gheorghe Cojanu: Poftim? Mmmmda, eu nu am datele decât de alaltăieri. Deci eu mă raportez la ce am primit ieri. Dacă dvs. le-ați primit, eu nu le-am primit. Noi le primim prin e-mail! Ok...

Jurnalist: Păi vorbim de buletinul zilnic pe care-l primim la ora 13:00.

Prefectul Capitalei a schimbat rapid subiectul.

Conflictul a continuat în această seară

Contactat din nou de jurnaliștii Digi24, prefectul a spus că nici acum nu știe care a fost numărul de cazuri de astăzi, din București, pentru că nu a primit informația de la Grupul de Comunicare Strategică. Acesta s-a enervat în direct.

Jurnalist: Înseamnă că Grupul de Comunicare Strategică nu v-a inclus în grupul de WhatsApp. 

Gheorghe Cojanu: De ce comunicarea zilnică pe e-mail nu a ajuns? Pentru că noi avem acolo un om de permanență și mi-a spus: Nu a intrat niciun fel de comunicare. Eu mâine am să cer socoteală! Nu este un mister, nu încercați să faceți un roman din treaba asta. Eu v-am spus, mâine îmi vor fi comunicate rezultatele oficiale și am să întreb de ce nu mi-au fost comunicate și astăzi. Asta este ideea!

Jurnalist: Dacă e roman, e Kafka!

Gheorghe Cojanu: N-ați înțeles mare lucru! Am încercat să dau niște explicații și nu ați înțeles nimic. Așa că îmi fac datoria să vă spun o seară bună!

Imediat după, prefectul Capitalei a închis telefonul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel