Președintele Holzindustrie Schweighofer: M-am întâlnit cu Klaus Iohannis în urmă cu 8-10 ani

Președintele Klaus Iohannis a refuzat inițial să promulge Codul Silvic. Întoarcerea propunerii legislative în Parlament a dus la un scandal între Putere și Opoziție. 

Premierul Victor Ponta a acuzat că lideri ai PNL l-au influențat pe președintele Klaus Iohannis, pentru a apăra interesele companiei austriece Holzindustrie Schweighofer. 

Președintele Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu pentru televiziunea germană ARD, că nu-i cunoaște pe austrieci. Patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat însă că l-a întâlnit pe președintele Klaus Iohannis. 

Pentru mariustuca.ro, patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat: "Pe domnul preşedinte Klaus Iohannis l-am întalnit doar în urma cu 8-10 ani, o singură dată, când acesta era primarul Sibiului, ocazie cu care ne-am prezentat compania". Cât despre Dan Mihalache, el spune: "Nu ne amintim să-l fi întâlnit pe domnul Mihalache. Deși nu putem exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător cu ocazia vreunui eveniment în trecut, putem afirma cu tărie că nu a existat nicio relație de afaceri cu acesta. Afirmații care susțin acest lucru sunt total greșite".

Gerald Schweighofer a declarat că a avut o singură întâlnire cu ministrul Lucia Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel