Klaus Iohannis, primul președinte care merge la designer. Reacția lui Mircea Badea

Klaus Iohannis este primul președinte al României care merge la designer. Se îmbracă de la cel mai scump designer din România, Alexandru Ciucu, care-i croiește manual costume personalizate cu numele său.  

"Preşedintele unei ţări este cel mai expus om din punctul de vedere al imaginii, atât în media cât şi în cercurile politice de la cel mai înalt nivel. Din păcate pentru mine, din punct de vedere stilistic, zona politică nu oferă o plajă prea largă pentru creaţie. Mă concentrez cel mai mult pe tehnica de croire, pentru ca ţinutele să îi vină perfect", a spus Alexandru Ciucu, pentru evz.ro

Designerul a precizat că trebuie să respecte reguli de conduită vestimentară: "Mă refer în primul rând la ocaziile oficiale, dar nu nu numai. De la o situație la alta, rigorile vestimentare pot diferi foarte mult, în funcție de diverse criterii legate de natura evenimentului, de anotimp sau climă, dacă e de zi sau de seară, de religie, de tradiţii locale culturale". 

Costumele croite de Alexandru Ciucu sunt cele mai scumpe din România. Prețul lor variază de la 1.200 de la 1.700 în general, dar "sunt și excepții care pot ajunge până la 8.000 -10.000 de euro", după cum spune designerul. Fiecare costum este personalizat cu numele întreg al clientului. 

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", de la Antena 3, a scris, pe pagina sa de Facebook, că "Domnul Iohannis și soția poartă costume care costă între 1200 și 1800 de euro bucata. Nu mai menționez casele și vacanțele. Îmi place că avem o clasă de mijloc potentă în România. Ne-am luat țara înapoi!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel