Poliţiștii din Dâmbovița au deschis dosar penal în urma publicării unor imagini cu un bărbat ce loveşte cu lopata doi cai

Imagini cu un bărbat care loveşte cu lopata doi cai care nu reuşeau să tragă căruţa au fost făcute publice pe Facebook de către o persoană aflată în zona unde s-a produs incidentul, iar IPJ Dâmboviţa a anunţat, miercuri, că a fost deschis un dosar penal în acest caz.

Poliţiştii s-au sesizat în urma imaginilor făcute publice şi au identificat pe cel care a lovit caii. 'Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, cu privire la un bărbat care loveşte două cabaline cu o lopată, facem precizarea că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti s-au sesizat din oficiu.

Totodată, bănuitul a fost identificat în scurt timp de poliţişti, în persoana unui tânăr de 29 de ani, din Coada Izvorului', precizează IPJ Dâmboviţa. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, cercetările fiind desfăşurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel