REVOLTĂTOR. Politiciană PSD, despre protestatari: PUTORILOR!

Sabrina Maria Nedelcu, consilier județean PSD Constanța, a postat un mesaj foarte dur pe Facebook la adresa protestatarilor, pe care i-a numit putori.

"Practic România nu este de acord ca atunci când furi să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plăteasca 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare deştepţi sunteţi, sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 9.00 dimineaţa la proteste? Putorilor!", a scris Maria Sabrina Nedelcu.

În cele din urmă, ea şi-a închis şi contul de Facebook. PSD Constanţa şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, au transmis că se delimitează de afirmaţiile Sabrinei Maria Nedelcu.

[citeste si]

"În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu", a precizat PSD.

Preşedintele CJ, Marius Horia Țuțuianu, a spus: "Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în cazul situatiei create de doamna Maria Sabrina Nedelcu. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel