PNL europarlamentare 2019. Mircea Badea, despre marea ABSENȚĂ: E îngrozitor să nu fie pe listă

Mircea Badea
Mircea Badea

Conform unor surse, Rareş Bogdan ocupă primul loc pe lista PNL la alegerile europarlamentare 2019, acesta fiind urmat de Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe lista PMP). Pe listă mai apar Mircea Hava, Adina Vălean, Vasile Blaga, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, dar și Marian-Jean Marinescu.

"Pe locul 1 la europarlamentare, PNL l-a pus pe Rareș Bogdan. Pe locul doi este Siegfried Mureșan, a fost la PD, PMP, iar acum la PNL. De Rareș Bogdan mi-e scârbă. Așadar, pe locul 1 este unul care produce mult fake news, iar pe locul doi este unul de la PMP. Pe locul trei ar fi Hava care este de la PD. Până acum, pe primele trei locuri nu este nimeni de la PNL. Pe locul 4 ar fi Vasile Blaga. Nici el nu a fost la PNL în trecut. Pe locul 5 este Adina Vălean. Primul candidat liberal este pe locul 5.

Unul dintre marile fake news-uri este să vorbești despre PNL. PNL a murit de mult. Nu mai există. În realitatea, PNL a murit, așa cum a murit și PNȚCD. Este una dintre marile escrocherii la nivel de percepție publică să mai vorbești despre PNL. Corect este să vorbești despre PDL. PDL-iștii sunt crâncen majoritari.

Marea absență de pe listele PNL la europarlamentare 2019

Pe niciuna dintre liste nu este doamna Brandl. Nu ai cum să nu apreciezi prestațiile sale. Ea zicea că vrea să candideze, dar uite că nu este pe listă. Poate până joi apare... Eu fac lobby pentru doamna Brandl. O susțin să fie pe liste la PNL. Nu ți se pare îngrozitor să nu fie? Se ceartă cu domnul Ciuvică, e combatantă. Cum să nu îl pui nici pe profesorul Nistor?”, a fost comentariul lui Mircea Badea.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, joi, pentru a stabili lista candidaţilor partidului la europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel