Plângeri penale pentru procurorii de la Caracal. Obîrșanu: "Sunt niște mize mult mai mari"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obîrșanu, a vorbit despre plângerile penale împotriva procurorilor implicați în ancheta de la Caracal.

Ce spune Carmen Obîrșanu despre plângerile penale

"Da, mâine depunem aceste plângeri. Să știti că nu sunt rezumate plângerile noastre doar la ceea ce v-am spus. Avem mai multe capete de acuzare și încadrare în drept. Acum, noi, vrem să atragem atenția că unele cercetări se fac de către procurorii DIICOT cu abuz împotriva oamenilor deja loviți de faptele infractorilor și sunt protejați infractorii pentru ce motive... mi-e greu de crezut că pentru a proteja numai familia lui Dincă. Mi-e greu de crezut că procurorii din Structura Centrală protejează sau induc în eroare numai pentru a proteja familia lui Dincă. Mi se pare că sunt niște mize mult mai mari decât cele pe care, până acum, colegii mei le-au expus", a declarat Carmen Obîrșanu, avocata familiei Luizei Melencu, în direct la România TV.

"Așa cum am spus, acestea sunt doar o parte din capetele de acuzare. Nu vă gândiți că dau în public tot ceea ce am scris. Pe de altă parte, vă rog să aveți în vedere faptul că ancheta penală este una oficială. Probe vom furniza mult mai solide decât le dau în public, în presă. Nu am niciun fel de drept să dau totul în presă. Nu vreau să alertez nici alte persoane care sunt răspunzătoare, dar trebuie să fiu un semnal de alarmă și ar trebui, de fiecare dată, ca modul în care s-au comportat procurorii ar trebui să fie un avertisment și pentru Uniunea Națională a Barourilor, pentru avocații din toată țara", a adăugat ea. 

Citește și: Familia Luizei, lovitură pentru procurorii din cazul Caracal. Lista celor acuzați

Reacția mamei Luizei

"Aici e trafic de persoane, deci e o rețea acoperită politic, la nivel înalt. Am spus-o și o spun de opt luni de zile, adevărul în privința fiicei mele s-a știut de prima dată. Atâta timp cât domnul procuror Vasilescu spunea că-l oprește un zid... Noi atât întrebăm, care e acel zid, iar în trei luni de zile nu s-a făcut absolut nimic în cazul fiicei mele, iar după trei luni de zile, când dă Alexandra telefon, apare și fiica mea în acel butoi. Numai de aici se rezumă că este o rețea acoperită politic", a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel