PLÂNGERE pe numele lui Mircea Badea. ”Cât tupeu să ai? Absolut FABULOS”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a avut parte de o situație de-a dreptul halucinantă! Și nu este nicio exagerare în acest sens.

Mai știți mesajul șoferului maşinii înmatriculate în Suedia cu numere anti-PSD? Mircea Badea a vorbit despre acest subiect în emisiunea ”În gura presei” la acel moment. Paradoxul este că realizatorul TV a fost reclamat la CNA pentru că a folosit celebrul cuvânt obscen... tocmai de către cei care l-au promovat intens.

”Am primit astăzi următorul mesaj din partea reprezentantului Antena 3 la CNA - reclamații la CNA pe tema mu#e PSD. Avem vreun punct de vedere? Cu privire la ce?! Asta a fost reacția mea. Mi-au făcut plângere la CNA tocmai cei care aplaudau mesajul cu mu#e PSD. Au spus că nu se poate să zic eu așa ceva pe post! Ați auzit ceva mai tare de atât? Cât tupeu și ce pachețel de problemuțe au ăștia? Infinit! Ăla s-a plimbat prin țară cu numerele respective, iar CNA să mă amendeze pe mine? Pe bune? Subiectul este pe ordinea de zi pentru marți, dar rămâne de văzut dacă intră sau nu, în funcție de dezbaterile care sunt”, a zis Mircea Badea.

”Una dintre plângeri este despre faptul că am folosit cuvântul descreierat. Poate pentru unii care nu cunosc limba română, descreiat este echivalent cu mu#e, dar nu este o înjurătură. Descreierat înseamnă om lipsit de rațiune. Nu este o înjurătură! Este absolut fabulos cât tupeu au ăștia”, a mai spus realizatorul TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel