Pilotul Piticaș, mesaj tranșant: PRU nu este PSD

Pilotul Andrei Piticaș (PRU) a transmis un mesaj prin care a spus că Partidul România Unită nu are nimic de-a face cu PSD.

"PRU nu este PSD!

Am auzit, începând din septembrie anul trecut, de mult prea multe ori spunându-se că Partidul România Unită este un satelit al PSD-ului. Am acceptat această etichetare în toată această perioadă pentru că ne stabilisem o țintă și vream cu tărie să o atingem. Pentru naționalismul și viitorul acestei țări.

Ținta era intrarea în Parlament. Da, intrarea în Parlament. Aceasta era însă o țintă intermediară. Ținta finală era un bilanț politic pozitiv la finalul unui prim mandat de 4 ani.

Ca de atâtea ori în politică, și nu numai, elementul determinant au fost oamenii. Credeți că aș fi putut garanta pentru probitatea morală a tuturor celor de pe listele PRU ? Nu. Nu pentru toți ! Credeți că la nivelul tuturor structurilor existente ale PRU exista o aceeași înțelegere a doctrinei național-democrate și a termenului de naționalism ? Vă spun cu toată tăria că NU. Și nu există nici acum. Cum nu există nici la nivelul celorlalte partide de filiație naționalistă.

Vă pot însă garanta că Partidul România Unită a fost creat, a activat și o va face în continuare pentru aducerea în prim planul vieții politice a unor principii și valori naționaliste.

Însă în acest demers al nostru am considerat că trebuie să existe un pragmatism feroce. Altfel nu rămâneam decât un partid pseudo-elitist, hrănindu-se doar cu gânduri frumoase și iluzii.
Fără acces la instrumente de media, capacitatea de a întruni maximal toate prevederile legale și de a putea să ne finanțăm campania electorala, nu am fi putut face nimic.

[citeste si]

Rezultatul alegerilor parlamentare din decembrie 2016 arată pentru mulți că nu ne-am atins ținta. Și așa este. Nu am intrat în Parlament. Însă eu consider că am făcut un pas important înspre oameni. Foarte mulți au înțeles că existăm și avem ceva de spus.

Dacă ar fi să vorbim însă despre ce am spus în campania electorală trecută, îmi asum, post factum, existența unor greșeli de strategie și comunicare care însă în momentul și contextul promovării lor aveau sens și reprezentau opțiuni viabile.

Toate acestea vă rog să le circumscrieți contextului în care se afla Partidul România Unită - acela al unui partid tânăr, care nu avea o rețea națională bine pusă la punct și care activa într-o zonă a eșichierului politic foarte grea prin istoricul și însemnătatea ei - dreapta politică în sens conservator, tradiționalist", a transmis Andrei Piticaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel