"Picioarele ude, moartea pompierului". Șofer polonez, "încălțat" de un pompier, după accident

Un șofer polonez care a rămas fără încălțări după un accident în Suceava a primit bocanci de la un pompier.

Un pompier din Suceava a ajutat un șofer polonez care a rămas fără încălțări, după ce TIR-ul în care era s-a răsturnat. Încălțările bărbatului rămăseseră în mașină, astfel că pompierul sucevean i-a oferit bocancii săi de rezervă.

Șoferul polonez s-a răsturnat cu TIR-ul miercuri noapte, în zona localității Păltinoasa, iar în urma accidentului a rămas fără încălțăminte.

Ce spun reprezentanții ISU

„Șoferul polonez al unui autotren care s-a răsturnat noaptea trecută la Păltinoasa a rămas fără încălțări... Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii și a fost nevoit să le lase acolo. Plutonierul adjutant Doru Boca, șeful inimoasei gărzi de intervenție de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri "l-a încălțat" pe șoferul polonez cu proprii bocanci de schimb", spune purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

"Colegul șoferului a fost dus la spital, însă șoferul a trebuit să rămână la locul accidentului, „iar bocancii dăruiți de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el. Fiecare pompier militar când pleacă la o intervenție are mereu la el un pachet de mâncare și o sticlă de apă, pentru că niciodată nu știe cât va dura misiunea și când se va întoarce... Pe lângă acestea, salvatorul are și schimburi, printre care cel puțin o pereche de ciorapi și chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască... Mai ales că există o vorbă: Picioarele ude - moartea pompierului", a adăugat Găleată, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel