EXCLUSIV  PERICOL IMENS cu coronavirusul în România. Toată lumea tace. Subiect tabu, dar ne privește pe TOȚI

Există un pericol imens pentru români, în contextul pandemiei, despre care nu se vorbește.

Se face apel la spirit civic și ni se spune că ne putem întoarce la starea de urgență dacă nu respectăm regulile privind minimizarea riscului infectării cu Covid-19.

Dar problema este alta - una simplă și cu efect imediat: dacă nu încercăm să limităm rata infectărilor cu coronavirus prin purtarea măștilor, păstrarea distanțării sociale, nu vom putea merge în concedii în străinătate și nici oamenii care lucrează în diaspora, iar acum se află în România, nu se pot întoarce la muncă.

De ce? Simplu. Pentru că România s-ar putea transforma în zonă roșie, țară cu răspândire comunitară extinsă a bolii. Mai simplu de atât nu se poate. Așadar, nu vei putea merge să te bronzezi în Bulgaria sau Grecia și nici nu vei mai putea merge la muncă în Occident dacă România va ajunge zonă roșie.

Momentan, țara noastră a depășit media europeană la numărul de infectări la suta de mii de locuitori. Dacă, în urmă cu o lună, despre țările balcanice și cele din estul Europei se spunea că au fost ferite de un număr mare de cazuri de Covid-19, acum România este pe locul trei în topul țărilor europene, după Portugalia și Suedia.

Cu un mic ”efort”, putem ajunge pe locul unu și închidem țara.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel