PDL Italia: Vom demonta mitul Tomac

agerpres_7546636
agerpres_7546636

Robert Răducescu, prim-vicepreședintele PDL Diaspora a mers la o întâlnire la Chișinău unde au participat în jur de 15 persoane.

Vorbim despre prima mare întâlnire de după alegerile din 2012 a organizaţiei, după ce s-a încheiat războiul intern între aripa Badea şi Brînză. "PDL Diaspora nu s-a mai reunit de multă vreme, din cauza războiului intern care s-a încheiat cu dispariţia lui Brînză de pe scena politică. Era şi normal să fie o perioadă de reconstrucţie, de regăsire, să se înţeleagă bine ce se doreşte", a spus Răducescu.

Mitul Tomac

Politicianul care este prim-vicepreședintele PDL Diaspora - condusă de senatorul Viorel Badea - a profitat de ocazie și a demontat mitul Tomac.

“Hai să demontăm şi mitul Tomac: Viorel Badea era politician şi bătea drumurile la Chişinău înaintea lui Eugen Tomac. Să vedem şi ce înseamnă DRP, cine a fost primul secretar de stat... Dacă vrem să spunem minciuni, putem să continuăm cu povestea cu voturile lui Tomac. Alianţa de la alegerile din 2012? Sunt anumite strategii. Această strategie a dus la înlăturarea lui Brînză şi ne-a adus un senator. Dar în această ecuaţie, vrând-nevrând, s-a introdus şi Mihai Aurelian care a câştigat fără să vrea. A fost un joc al conjuncturilor. Tomac şi-a câştigat voturile lui, Badea şi-a luat voturile lui”, a zis Răducescu, conform Gazeta Românească.

Propuneri PDL

La Chișinău, PDL Italia a venit cu o serie de propuneri pentru a repara imaginea proastă pe care românii o au în afara granițelor: dublarea pedepselor pentru românii care comit infracţiuni în străinătate, confiscarea bunurilor dobândite de aceştia ilegal şi alimentarea unui cont pentru îmbunătăţirea imaginii României în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel