Paula Seling, despre colinde, sărbători de iarnă și aniversarea sa din aceeași zi cu sărbătoarea de Crăciun

Sursă foto: Facebook - Paula Seling
Sursă foto: Facebook - Paula Seling

Paula Seling, apreciata artistă cu un repertoriu emoționant de colinde, specific perioadei, a vorbit în exclusivitate despre bucuria sărbătorilor de iarnă și despre gândurile pe care le are la intrarea în noul an. 

Paula Seling s-a născut chiar de Crăciun. Artista spune că ea a fost cadoul lui Moș Crăciun pentru păinții săi și sărbătorește în fiecare an prin cântec și gânduri bune, scrie Spectacola

SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Păula Seling: 2021 a fost un an plin de proiecte pe care am vrut să le facem, ca de obicei, fară niciun scop comercial... Am lansat în jur de 20 de  videoclipuri, un concert live înregistrat la Muzeul Național al satului "Dimitrie Guști". Din Bucureșți 
A fost un an ce ne-a ajutat să ne adaptăm noilor condiții de trai, de interacțiune, de muncă. A fost un an în care am început să înțelegem că există viață și în timpul pandemiei și mai ales că AZI contează foarte mult. Contează să trăieșți, să simți, să dăruieșți, să zâmbeșți. Planuri, sacrificii, toate pot să se schimbe în fața provocărilor vieții iar bucățile de timp pierdute cu diferite lucuri nesemnificative nu ți le  adice nimeni înapoi. 

SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite?

Păula Seling: Cele mai mari provocări au fost cele doua materiale realizate împreună cu departamentul pentru Romanii de pretutindeni, cu o serie de colinde înregistrare și filmate în Baia Mare, concertul din curtea Muzeului National al Satului, dar și videoclipurile filmate în diferite zone din țara dar și.. Navigând pe mare. 
Reușitele sunt reprezentate de bucuria cu care am fost primiți peste tot...bucuria oamenilor este cea mai mare reușită. 

SPECTACOLA: Cum te pregăteșți pentru sărbătorile din acest an?

Păula Seling: Ca în fiecare an, colind...
Anul acesta, colindul meu a ajuns peste mari și țări, în SUA, Danemarca și Canada. De obicei colind acasă, în turnee prin toată țara...anul acesta, însă, din start, am programat să colind cât mai mulți români din Diaspora, știind ce grea a fost perioada aceasta pentru toată lumea. Și a fost tare frumos. Am fost primiți cu drag și cu brațele deschise și cu lacrimi în ochi. 

Citește continuarea AICI: Ce înseamnă Crăciunul pentru Paula Seling. Artista s-a născut pe 25 decembrie: „Să credeți întotdeauna că Dumnezeu e sus, mereu ajutor de nădejde, părinte și prieten”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel