Paul Pogba va rata derby-ul Manchester United - FC Liverpool

Internaţionalul francez Paul Pogba, mijlocaşul echipei de fotbal Manchester United, nu va fi prezent pe teren la derby-ul cu FC Liverpool, programat duminică pe stadionul Old Trafford, a anunţat antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, citat de AFP.

Campionul mondial, în vârstă de 26 ani, accidentat din luna august la o gleznă, a ratat ultimele patru meciuri din preliminariile EURO 2020 pe care Franţa le-a disputat împotriva Albaniei Andorrei, Islandei şi Turciei.

"Paul s-a accidentat, dar a revenit şi munceşte din greu. El a disputat câteva meciuri şi poate că a insistat prea mult. A fost supus unui examen medical după partida cu Arsenal. A avut nevoie de câteva săptămâni de repaus, aşa că în mod normal va reveni în curând, dar nu va fi alături de noi la meciul de duminică", a declarat Solskjaer pentru Sky Sports.

În faţa liderului din Premier League, elevii lui Solskjaer, aflaţi pe un modest loc 12 în clasament, nu vor putea conta nici pe portarul spaniol David De Gea, accidentat la gamba dreaptă la meciul cu Suedia (1-1), disputat marţi la Solna, în preliminariile EURO 2020, la finalul căruia La Roja şi-a asigurat calificarea la competiţia de anul viitor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel