Patricia Țig-Kristina Mladenovici, Miami 2017. Victorie senzațională pentru româncă

Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Țig a reușit o calificare spectaculoasă în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida),după ce a învins-o surprinzător pe Kristina Mladenovic (Franța), cap de serie numărul 22, cu 7-6 (4), 6-2.

Țig (22 ani, 95 WTA), venită din calificări, s-a impus după exact două ore de joc în fața unei adversare net superioare în ierarhia mondială, Mladenovic (23 ani) ocupând locul 18. Franțuzoaica o învinsese pe Simona Halep cu 6-3, 6-3, în turul al treilea la Indian Wells.

În primul set, Mladenovic a condus cu 1-0 și 2-1, iar apoi s-a desprins la 4-2. Franțuzoaica a avut apoi 5-3, dar românca a revenit și a reușit să egaleze (5-5), iar apoi s-a ajuns în tie-break, unde Țig s-a impus cu 7-4.

În setul al doilea, Țig a dominat jocul, a condus cu 1-0 și 2-1, iar apoi a făcut un break, mărindu-și avansul la 3-1. Ghemul al cincilea a avut o importanță foarte mare în economia jocului, durând mai bine de zece minute, perioadă în care Țig a salvat nu mai puțin de șase mingi de break.

În cele din urmă, jucătoarea gălățeană a reușit să își facă serviciul și s-a desprins la 4-1. Mladenovic s-a apropiat la 4-2, dar Țig a arătat că este în formă și a făcut 5-2. Românca a ratat o minge de meci pe serviciul Kristinei Mladenovic, apoi și-a creat-o pe a doua, dar meciul a fost întrerupt din cauza picăturilor de ploaie. Jocul s-a reluat după două minute, însă Mladenovic a făcut dublă greșeală și meciul s-a încheiat cu victoria splendidă a româncei, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel