EXCLUSIV  Paști 2021: Circulația în noaptea de Înviere. Laura Vicol: Firescul și normalitatea noastră au ajuns bucurii greu obținute

Deputatul PSD Laura Vicol a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre îndemnul pe care ministrul Bode l-a adresat românilor.

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunțat ce restricții de circulație sunt în vigoare pentru sărbătorile pascale. 

”În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a-i ruga pe cei care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă", a spus Lucian Bode, ministrul de Interne (vezi mai multe AICI).

Laura Vicol, deputat PSD, reacție la îndemnul ministrului Bode

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, avocatul și deputatul PSD Laura Vicol a reacționat la îndemnul pe care Lucian Bode l-a adresat cetățenilor României:

„Eu îi îndemn pe oameni să trăiască Sărbătoarea Paștelui așa cum le cere sufletul. Evident, cred că este bine să fim prudenți pentru a ne proteja sănătatea noastră și a familiilor. Sunt sigură că bunii credincioși din această țară vor ști cum să se comporte în Sfânta Noapte de Înviere. Din tot sufletul meu, doresc sănătate tuturor și lumină în suflete.

Mă bucur enorm că suntem lăsați să merge la Biserică, firescul și normalitatea noastră au ajuns bucurii greu obținute“, a precizat avocatul Laura Vicol.

VEZI ȘI   -  Cum faci dovada că în noaptea de Paști 2021 ai fost la slujba de Înviere după decizia lui Bode

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel