Slujba de Paști 2021, REGULILE anunțate de ministrul de Interne. Programul magazinelor, până la ce oră e permisă circulația

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunțat într-o conferință de presă care sunt restricțiile impuse de autorități în noaptea de Înviere. 

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunțat ce restricții de circulație sunt în vigoare pentru sărbătorile pascale. 

”Guvernul Florin Cîțu, prin Hotărâre de Guvern, a stabilit măsuri pentru sărbătorile de Paști. Cei care vor merge la slujba de Înviere circulația pe timpul nopții este permisă în intervalul orar 22 - 5 dimineața. Magazinele vor rămâne deschise până la ora 20 în Vinerea Mare. Stațiunile de pe litoral și stațiunile montane vor fi deschise respectând toate regulile în vigoare, dar cu o capacitate de maxim 70% capacitate de cazare. Sunt convins că milioanele de credincioși care vor participa la procesiunile religioase vor da dovadă de echilibru, de simț civic crescut, înțelegând că încă traversăm o perioadă critică. În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a-i ruga pe cei care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă”, a declarat Lucian Bode. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel