Ozil s-a retras din naționala Germaniei, cu scandal. Nemții: Cel mai bun lucru

Germania
Germania

 Retragerea mijlocaşului Mesut Ozil de la reprezentativa de fotbal a Germaniei este "cel mai bun lucru care se putea întâmpla" pentru Mannschaft, a declarat luni pentru ziarul Bild preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, scrie site-ul walfoot.be. 

Uli Hoeness nu a fost deloc blând cu jucătorul lui Arsenal. Acesta şi-a anunţat duminică retragerea de la naţională, din cauza criticilor care l-au vizat după eliminarea Mannschaft-ului din primul tur al Cupei Mondiale 2018. Ozil a fost criticat de asemenea după ce s-a fotografiat alături de preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, înaintea Mondialului, împreună cu colegul său de la naţională Ilkay Gundogan (Manchester City). 

"Când a jucat ultimul meci bun pentru Germania? E mult de când nu mai străluceşte la naţională. Un nou început fără el e până la urmă cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Sunt bucuros că noi am scăpat de această fantomă. N-a mai câştigat niciun duel dinainte de Mondialul din 2014", a afirmat Hoeness. 

El a refuzat să vorbească despre polemica legată de Erdogan. "Trebuie să vorbim despre sport. Din acest punct de vedere, de ani de zile Ozil nu mai are nimic de-a face cu Mannschaft", a spus oficialul lui Bayern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel