Oana Roman, „mesaj pentru frustrate”. Vedeta s-a certat cu fanii pe Instagram

Sursa foto: Facebook Oana Roman
Sursa foto: Facebook Oana Roman

Oana Roman s-a certat pe Instagram cu utilizatorii care pun la îndoială autenticitatea unor poze postate de ea, unde pretinde că este nemachiată.

"Tocmai am postat o poză fără filtre și fără machiaj și bineînțles că s-au găsit doamne și domnișoare care au zis ca poza este modificată. (...) Cu sunet vă rog. Mesaj pentru frustrate."

Vedeta s-a lăudat în dimineața cu „moștenirea genetică”.

„Probabil ca nu este cea mai instagramabila poza dar am vrut sa o postez ca dovadă că se poate și fără filtre și fără machiaj, la 46 de ani. E o moștenire genetica bună, produse de skincare de calitate și o procedura pt ten minim invaziva dar ale cărei rezultate vor apărea de abia peste 1 luna.”, a notat Oana Roman la descrierea pozei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman, la un pas de moarte. Relatările vedetei: ”M-am născut a doua oară”

Cu ocazia zilei de 1 mai, Oana Roman a dezvăluit ce altă importanță aparte mai are sărbătoarea, în trecutul ei.

„Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eterna. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine. Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipa de clipa, deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă.”

„Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa-ți fie aproape în cele mai grele momente. M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mana, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa ma simt femeie, deși practic eram o epavă!”

„Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici "prietenii". Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram, la începutul lunii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel