O prezentatoare britanică a comparat harta Ucrainei de pe tricourile echipei de fotbal cu o pată mizerabilă

O prezentatoare britanică a comparat harta Ucrainei de pe tricourile echipei de fotbal cu o pată mizerabilă    /   Sursă foto: Facebook
O prezentatoare britanică a comparat harta Ucrainei de pe tricourile echipei de fotbal cu o pată mizerabilă / Sursă foto: Facebook

O prezentatoare din Marea Britanie a comparat tricourile naționalei Ucrainei, pe care era imprimată harta statului, cu niște tricouri murdare.

În preajma meciului Ucraina-Anglia din sferturile de finală ale Euro-2020, care va fi disputat astăzi, 3 iulie 2021, în timpul emisiunii Good Morning Britain, a avut loc un incident neplăcut.

Prezentatoarea Cate Garraway s-a exprimat jignitor faţă de tricoul Naţionalei Ucrainei, scrie „Hvylia”. Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie, Vadym Prystaiko, a fost oaspetele show-ului. Reprezentantul Ucrainei a participat la discuţiile privitoare la meciului dintre Anglia şi Ucraina. După ce Vadym Prystaiko le-a spus prezentatorilor că ucrainenii sunt emoţionaţi de acest eveniment, căci este pentru prima dată când Naționala Ucrainei a ajuns în sferturile de finală ale Euro-2020, Cate Garraway a făcut un comentariu destul de straniu:

„Nu ştiu, dacă observaţi, dar pe tricou este harta. Ea poate fi văzută cu greu. Acesta se aseamănă cu un tricou pe care fiul meu îl ridică de pe podea şi consideră că el nu este încă foarte murdar. Aceasta se aseamănă cu o pată murdară…”.

Telespectatorii show-ului s-au arătat a fi foarte nemulţumiţi de o astfel de declaraţie. Ei au scris în Twitter mai multe comentarii, printre care: „Vă puteţi închipui ce gălăgie ar fi, dacă ambasadorului nostru i s-ar spune că ţara lui arată ca o pată pe tricou?”, precizează Libertatea Cuvântului.

EURO 2020. Porcuşorul Elvis prezice victoria Angliei în faţa Ucrainei

Un porc negru vizayan, pe nume Elvis, de la grădina zoologică din Bristol, a prezis că Anglia va învinge Ucraina, la Roma, sâmbătă seara, în sferturile de finală al EURO 2020, scrie Reuters.

Elvis şi prietenul său Polly au prezis corect victoria reprezentativei lui Gareth Southgate în faţa Germaniei, în runda precedentă, alegând să mănânce dintr-un castron pe care era desenat steagul Angliei.

Vineri seara, Elvis a preferat din nou să mănânce din castronul pe care era desenat drapelul englez, prezicând astfel că Three Lions se vor califica în semifinale.

Pe 1 iulie, motanul Ahile, "oracolul" de la muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a prezis victoria selecţionatei Spaniei în faţa Elveţiei, în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2020. Acest lucru s-a şi întâmplat vineri seara, Spania calificându-se în semifinale după ce a învins cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal după 120 de minute, 1-1 (1-0, 1-1).

Ca şi în predicţiile anterioare ale felinei, curatorii muzeului i-au dat lui Ahile să miroasă două boluri cu mâncare. Imediat după ce le-au pus pe masă, montanul s-a repezit asupra castronului pe care se afla steagul Spaniei. El a mâncat din acel bol circa un minut.

Îngrijitorul a anunţat că Ahile nu a manifestat niciun interes faţă de castronul elveţian şi a optat pentru cel spaniol.

Felina, una dintre comorile muzeului Ermitaj, este surdă dar aproape infailibilă atunci când vine vorba de alegerea câştigătorului pe terenul de fotbal (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel