O fetiță dispărută în 2017 a fost găsită la 6 ani distanță, după ce cazul ei a fost menționat într-un serial Netflix - Foto în articol

O fetiță dispărută în 2017 a fost găsită la 6 ani distanță, după ce cazul ei a fost menționat într-un serial Netflix / Foto: Pixabay, de edsavi30
O fetiță dispărută în 2017 a fost găsită la 6 ani distanță, după ce cazul ei a fost menționat într-un serial Netflix / Foto: Pixabay, de edsavi30

O fată care a fost dată dispărută în 2017 a fost găsită după 6 ani.

Kayla Unbehaun, o fetiță care a fost răpită de mama ei în anul 2017, a fost găsită în Carolina de Nord, la 6 ani distanță.

Poliția din South Elgin a spus că Kayla a fost văzută ultima dată pe 4 iulie 2017. Tatăl ei a mers să o ia de la casa mamei ei din Wheaton pe 5 iulie, dar ea nu era acolo, scrie ABC. La acea vreme, tatăl ei avea custodia completă, iar mama ei avea doar drepturi de vizită.

Acum fata a fost găsită în Carolina de Nord, iar poliția raportează că a arestat-o ​​pe Heather Unbehaun, în vârstă de 40 de ani, în Asheville, în weekend.

În anii de după dispariția ei, Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați a postat o alertă online, arătându-o pe Kayla la vârsta de nouă ani, așa cum era când a fost răpită, și o fotografie despre cum ar putea arăta acum când a mai crescut.

Cazul fetei a fost menționat într-un serial Netflix

Cazul fetei a fost menționat și în timpul unui episod din serialul Netflix "Unsolved Mysteries" despre răpirile părinților. Weekendul trecut, un proprietar de magazin care a văzut emisiunea respectivă a recunoscut-o pe Kayla la un centru comercial din Asheville și a sunat la poliție. Heather Unbehaun, mama fetei, este reținută pe cauțiune de 250.000 de dolari și așteaptă extrădarea. Kayla este acum în custodie de protecție.

Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați a împărtășit un mesaj de la tatăl Kaylei, Ryan, spunând: "Sunt foarte bucuros că Kayla este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc @ElginPDFD, Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor organelor de aplicare a legii, dar și agenților care au lucrat la cazul ei. Solicităm confidențialitate pe măsură ce ne cunoaștem din nou și navigăm în acest nou început".

Procurorul statului Kane County a aprobat o acuzație de răpire de copii pentru Heather Unbehaun. Nu a fost imediat clar dacă și ce acuzații suplimentare îi vor fi depuse femeii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel