O femeie de 38 de ani din Iași, bolnavă de Covid-19, a murit la cumpărături, după ce s-a tratat acasă timp de 10 zile

O femeie de 38 de ani din Iași, bolnavă de Covid-19, a murit la cumpărături, după ce s-a tratat acasă timp de 10 zile / Foto: Pixabay
O femeie de 38 de ani din Iași, bolnavă de Covid-19, a murit la cumpărături, după ce s-a tratat acasă timp de 10 zile / Foto: Pixabay

O femeie de 38 de ani din Iași, bolnavă de Covid-19, a murit la cumpărături. 

O femeie de 38 de ani din Iaşi, bolnavă de COVID-19, a murit în timp ce se afla într-un magazin la cumpărături. Femeii i s-a făcut brusc rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta s-a tratat acasă timp de zece zile, considerând că are gripă, însă testele au confirmat că avea COVID, transmite Digi24. 

Femeia, care era mama unui copil în vârstă de 3 ani, nu era vaccinată. DSP Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz.

"S-a găsit că saturația în oxigen era 20%, respirațiile erau agonice, tensiune nemăsurabilă. La ajungerea echipajului de terapie intensivă era în stop. S-a efectuat resuscitare. Inițial, activitatea cardiacă a revenit pentru câteva minute. A ajuns în UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Testul antigen rapid era pozitiv pentru COVID. S-a suspicionat o embolie pulmonară, ca complicaţie a Covid-ului. Din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare.", a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Un bărbat de 38 de ani, din Iași, a murit la doar două zile de la vindecarea de COVID, după un AVC. Efecte FATALE, avertisment

 

Un bărbat de 38 de ani, tot din Iași, a murit la doar două zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19. Bărbatul a suferit un atac cerebral și a fost internat într-un alt spital pentru supraveghere.

Medicul Vlad Hârtie de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași a explicat că bărbatul se vindecase și că respira normal, însă a decis să îl trimită într-un alt spital pentru supraveghere medicală, și nu acasă. A doua zi, starea lui de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a suferit un atac vascular cerebral extins și a fost readus în Spitalul de Neurochirurgie din Iași. A fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) non-Covid, însă a intrat în comă de gradul 4 și i-au fost descoperite tromboze. 

Medicii trag un semnal de alarmă în acest sens și spun că tot mai multe astfel de cazuri apar după infectarea cu Sars-Cov-2. Astfel, persoane declarate vindecate pot ajunge să se confrunte cu probleme de sănătate și după ce au trecut prin boala COVID-19. Unele cazuri pot fi fatale. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel