Un bărbat de 38 de ani, din Iași, a murit la doar două zile de la vindecarea de COVID, după un AVC. Efecte FATALE, avertisment

Bărbat din Iași, vindecat de COVID, mort după doar 2 zile. Avertismentul medicilor / Foto: Pixabay
Bărbat din Iași, vindecat de COVID, mort după doar 2 zile. Avertismentul medicilor / Foto: Pixabay

Un bărbat din Iași, vindecat de COVID-19, a murit după doar 2 zile. 

Un bărbat de 38 de ani din Iași a murit la doar două zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19, scrie Realitatea.net. Bărbatul a suferit un atac cerebral și a fost internat într-un alt spital pentru supraveghere.

Medicul Vlad Hârtie de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași a explicat că bărbatul se vindecase și că respira normal, însă a decis să îl trimită într-un alt spital pentru supraveghere medicală, și nu acasă. A doua zi, starea lui de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a suferit un atac vascular cerebral extins și a fost readus în Spitalul de Neurochirurgie din Iași. A fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) non-Covid, însă a intrat în comă de gradul 4 și i-au fost descoperite tromboze. 

Medicii trag un semnal de alarmă în acest sens și spun că tot mai multe astfel de cazuri apar după infectarea cu Sars-Cov-2. Astfel, persoane declarate vindecate pot ajunge să se confrunte cu probleme de sănătate și după ce au trecut prin boala COVID-19. Unele cazuri pot fi fatale.

Un bărbat cu COVID-19 din Vaslui a fugit din spital și a murit în drum spre casă, într-un șanț

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Miclești, Vaslui, a murit într-un șanț de pe raza localității Solești după ce a fugit din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. El fusese confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, iar în data de 21 octombrie a fost internat în unitatea sanitară.

„Pacientul s-a prezentat în UPU în data de 21 octombrie și a rămas acolo pentru că nu mai aveam locuri nicăieri. El fusese internat pe secție, dar cu loc în Unitatea de Primiri Urgențe. Era Covid pozitiv. I s-a dat tratament în UPU. Pe data de 23 octombrie i s-a pus perfuzie în jurul orei 09:00, la ora 10:00, când au intrat asistentele, era acolo, la ora 11:00, când trebuia să i se administreze în continuare tratamentul, pacientul nu mai era. În acel moment s-a contactat poliția și s-a comunicat faptul că pacientul a dispărut din UPU”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Bărbatul a mers pe jos aproximativ 17 kilometri, iar când a ajuns în localitatea Solești, i s-ar fi făcut rău, a căzut într-un șanț și a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel