O companie metalurgică din Rusia oferă angajatelor prime pentru "feminitate"

O companie din Rusia a propus oferirea de prime angajatelor care vin la lucru în fustă şi machiate, în cadrul unui aşa-zis "maraton al feminităţii", care ar urma să dureze o lună, a informat presa rusă, citată de AFP.

Tatprof, o companie specializată în fabricarea de profiluri extrudate din aluminiu, cu sediul în Tatarstan (Volga), a luat această măsură pentru a "înfrumuseţa" zilele de lucru, a declarat un purtătorul de cuvânt al companiei, Anastasia Kirillova, pentru postul de radio Govorit Moskva.

"Multe femei îşi pun pantaloni automat, astfel că sperăm ca această iniţiativă le va permite doamnelor noastre să îşi exprime feminitatea şi şarmul, optând pentru o fustă sau pentru o rochie", a explicat ea.

Între 27 mai şi 30 iunie fiecare angajată va beneficia de primă de 100 de ruble (circa 1,4 euro) pe zi, dacă respectă condiţiile stabilite de 'maratonul feminităţii" organizat la Tatprof, potrivit afişelor publicitare distribuite de această societate pe reţelele de socializare.

"Este o modalitate foarte bună de a se integra în echipa noastră, compusă în proporţie de 70% din bărbaţi", a dat asigurări Anastasia Kirillova, subliniind că purtatul pantalonilor nu le este interzis femeilor care lucrează în această companie.

Chiar dacă Kirillova susţine că iniţiativa a plăcut tuturor angajaţilor de la Tatprof, ea a fost întâmpinată de unele reacţii negative pe reţelele de socializare, un cunoscut canal de pe Telegram, calificând-o drept o întoarcere la "Evul Mediu".

Vezi și: Rusia se raliază cu țările OPEC pentru a ține prețul sus al petrolului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel