Nunta Elenei Băsescu amână Școala de vară a PDL

mustea eba
mustea eba

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene din această toamnă, nunta mezinei președintelui suspendat, Traian Băsescu, a determinat amânarea Școlii de Vară a PDL  de la Eforie.  Fostul ministru al Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, a fost nevoit să aleagă ce are întâietate: să coordoneze Şcoala de Vară din postura de şef al Tineretului PDL sau să participe la nunta Elenei Băsescu în postura de naş, scrie România TV.

Nunta Elenei Băsescu, mezinei preşedintelui suspendat, Traian Băsescu,  a dat  peste cap tradiţionala Şcoală de Vară a tinerilor liberal-democrați. Programată ca în fiecare an la sfârşitul lunii august - începutul lui septembrie, întâlnirea Organizaţiei de Tineret a PDL (OTPDL) a fost amânată pentru perioada 13-16 septembrie, dar tot la Eforie.

 Aceasta întrucât prima zi de toamnă va fi dedicată în partid nuntei Elenei Băsescu. La petrecerea dedicată mirilor Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu (alias Syda) sunt aşteptate principalele personaje politice ale PDL, naşul celor doi fiind de altfel chiar preşedintele OTPDL, Răzvan Mustea.

 Cele două evenimente nu puteau fi derulate în paralel cu atât mai mult cu cât în afară de şeful OTPDL, la nuntă mai sunt aşteptaţi şi alţi democrat-liberali. Mai mult, Traian Băsescu a fost nelipsit la Şcolile de Vară ale PDL, preşedintele suspendat fiind aşteptat şi la ediţia din acest an.

 În cadrul primei ediții a Școlii de Vară din 2011, Organizația Tineretului PDL a  afişat noua siglă în culorile verde-albastru-alb şi sloganul "Smart and Right".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel