Actrița Maria Dinulescu, declarații din Dubai, după inundații. "Nu mai vezi nimic, e totul negru. Sunt mașini abandonate peste tot"

Foto: DC News, Roxana Neagu
Foto: DC News, Roxana Neagu

Actrița Maria Dinulescu a fost surprinsă de ploile torențiale din Dubai.

Dubaiul a fost lovit marți de ploi torenţiale care au dus la inundații-fenomen. Apa acumulată pe străzi nu doar că a blocat orașul, dar a trezit și unele suspiciuni în rândul celor care monitorizează fenomenele meteorologice din zonă. Unii meteorologi spun că aceste ploi neobișnuite ar fi fost provocate parțial de o acțiune de însămânțare a norilor în Emiratele Arabe Unite, informație infirmată de Centrul Național de Meteorologie (NCM).

Actrița Maria Dinulescu, plecată de mai mulți ani din România și stabilită în Dubai unde lucrează ca și agent imobiliar, a venit în fața presei cu mai multe declarații despre experiența personală în contextul celor întâmplate recent. Întrebată dacă a mai asistat la asemenea inundații, aceasta a răspuns:

"Niciodată! Sunt în Dubai de doi ani și jumătate... Înțeleg că este prima dată în cei 75 de ani. În primul rând am fost anunțați și ni s-a spus ce trebuie să facem, cum am spus - ne simțim aici în siguranță - ni s-a zis să stăm acasă, să nu plecăm.

Actrița Maria Dinulescu: La ultimul etaj, din balcon, era totul negru

Eu stau la etajul 40, ultimul etaj, nu am inundații. Sunt într-o locație absolut nouă unde avem și scurgeri. Știu că pentru România sună foarte normal să ai scurgere, dar aici nu avem în mod obișnuit. Pur și simplu, eu am în față un canal foarte mare... și marea... și la un moment dat nu mai vezi nimic. La ultimul etaj, din balcon, era totul negru. Dar am stat foarte relaxată. Și în acest moment, în Dubai, sunt mașini abandonate peste tot."

Maria Dinulescu s-a aflat printre românii care au ieșit în întâmpinarea prim-ministrului Marcel Ciolacu, aflat în aceste zile în vizită oficială.

Mai multe dezvăluiri, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel