Novak Djokovic revine în tenis. Momentul perfect

Sârbul Novak Djokovic și elvețianul Stan Wawrinka își vor face apariția pe terenul de tenis cu ocazia turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, între 28 și 30 decembrie, după aproape șase luni de absență, și asta cu câteva zile înainte de debutul următorului sezon, au anunțat marți organizatorii.

Djokovic, fost nr. 1 mondial, dar acum căzut pe 7, nu a mai jucat de la Wimbledon, din cauza unei accidentări la un umăr, la fel ca și Wawrinka, fost nr. 3 ATP, aflat acum pe locul 9, care a fost operat la un genunchi.

Cei doi îl vor avea printre adversari în capitala Emiratelor Arabe Unite la sfârșitul anului pe nr. 1 mondial, spaniolul Rafael Nadal.

Învingător în 12 turnee de Mare Șlem, sârbul, care în septembrie a devenit tată pentru a doua oară, și-a încheiat sezonul prematur din cauza durerilor de la umărul drept pe care le resimțea de 18 luni.

Participarea este una foarte selectă, cum este de obicei, și va fi o ocazie perfectă pentru mine de a reveni și a începe noul sezon, a declarat Djokovic (30 ani), triplu învingător la Abu Dhabi.

La rândul său, Wawrinka (32 ani) nu a putut să-și apere titlul la US Open din cauza operației la care a fost supus în luna august la un genunchi.

Recuperarea merge bine și nu mai pot aștepta (prea mult) să revin pe teren. Muncesc din greu cu echipa mea și sunt încântat că voi reveni, a declarat elvețianul laureat a trei turnee majore.

La Abu Dhabi vor mai fi prezenți austriacul Dominic Thiem (6 ATP), canadianul Milos Raonic (12 ATP) și spaniolul Pablo Carreno (11 ATP), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel