Norvegia - România, REZULTAT RUȘINOS. Mitriţă își pune cenușă în cap: Să nu ne facem iar de râs cu Austria!

Alex Mitrita, România - Norvegia. foto: captură video FRFTV
Alex Mitrita, România - Norvegia. foto: captură video FRFTV

Fotbalistul echipei naţionale a României, Alexandru Mitriţă, a declarat, duminică seara, că înfrângerea cu 4-0 suferită în meciul cu Norvegia din Liga Naţiunilor este dureroasă şi precizează că partida cu Austria, de miercuri, trebuie pregătită foarte bine pentru ca prima reprezentativă să nu se facă iar de râs.

'E foarte dureros pentru staff, pentru jucători, pentru toată România după o umilinţă cu 0-4. Însă nu putem să intrăm cu Austria şi să luăm iar 4 goluri. Trebuie să intrăm încrezători ca să nu mai fim umiliţi din nou. Şi selecţionerul şi-a pierdut din încredere după ce am pierdut cu 0-4. Aşa că te gândeşti ca la meciul următor să nu primeşti prea multe goluri. Nici pentru noi nu e uşor după ce luăm 4 goluri, dar trebuie să ne revenim, să vedem ce am greşit pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu cu Austria. Trebuie să ne pregătim bine ca să nu intrăm să ne facem iar de râs', a spus Mitriţă la postul Pro TV.

'Azi a fost o partidă neagră... ne aşteptam ca după meciul din Islanda să intrăm cu altă mentalitate în teren. Am discutat mult la antrenamente înainte, antrenorul ne-a spus ce să facem, dar, din păcate nu am reuşit. Chiar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat. Nu ştim ce s-a întâmplat de la meciul de anul trecut cu Norvegia până azi. În meciul de atunci am avut mai mult controlul, dar în seara asta nu am reuşit să pasăm. Norvegia a fost peste noi şi a meritat să câştige în seara asta', a adăugat fotbalistul.

Jucătorul echipei americane New York City FC a subliniat că nu a trecut uşor peste schimbarea fusului orar pentru a veni la prima reprezentativă, el precizând că de aceea a şi ales să se transfere la gruparea saudită Al-Ahli Jeddah.

'Nu e foarte uşor să zbori atât de mult. Însă am discutat cu selecţionerul, cu medicul... iar eu am dormit bine în acele zile. Însă nu e uşor, de aceea am şi vrut să plec din Statele Unite şi sper eu ca dacă voi mai fi chemat la naţională să joc cât mai bine', a menţionat Mitriţă. Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Norvegiei cu scorul de 4-0 (2-0), duminică seara, pe Ullevaal Stadion din Oslo, în Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor.

România va juca următorul meci pe 14 octombrie, la Ploieşti, cu Austria, în aceeaşi competiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel