Norica Nicolai: Nu fuziunii. Nu mai accept golănii.

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, se opune fuziunii prin comasare cu PDL, precizând că s-a săturat de "golănii" și așteaptă ca în PNL deciziile să fie aprobate statutar.

Nicolai dezminte că ar susține gruparea lui Călin Popescu Tăriceanu, așa cum unul dintre apropiații fostului premier, Radu Stroe, a declarat joi, cu ocazia lansării Grupului de Inițiativă Liberală.

"Nu sunt momentan în țară, nu știu exact declarațiile, dar pot nega ferm orice legătură cu gruparea Tăriceanu. Mă declar un susținător al amendamentului Quintus, ca orice asociere cu PDL să nu afecteze numele, doctrina și identitatea. Mă voi bate din interior pentru a păstra aceste valori. Nu sunt de acord cu fuzionarea prin comasare, ci poate  prin absorbție. Dacă vor să vină în partid, în PNL, îi primim, dar ce se face, stabilește congresul. Nu comentez vorbe. Unul spune una, altul spune alta", a declarat Nicolai pentru DC News.

Degringolada începută în PNL după 25 mai a dus la mai multe decizii controversate și contestate ale conducerii PNL, căreia Nicolai îi transmite că hotătârile în partid trebuie aprobate statutar.

Radu Stroe, minciună grosolană

"M-am săturat de golănii. Vreau să văd deciziile aprobate statutar, la Congres, nu cred în promisiuni. Cred că președintele trebuia să mă cheme, căci fac parte din Comisia de Statut, și ar fi trebuit să cunosc ce modificări se vor propune. Nu m-au convocat, până astăzi, cu două săptămâni înainte de Congres. Aștept. Nu voi accepta nimic nestatutar, mă voi bate din PNL pentru acest partid", a spus europarlamentarul.

Congresul PNL se desfășoară la 28 - 29 iunie, când va fi ales noul președinte al partidului, noul BPN, dar unde vor fi votate și modificări ale statutului.

Pe lângă Norica Nicolai, fostul ministru PNL Radu Stroe a inclus-o și pe Renate Weber în grupul europarlamentarilor PNL care susține demersul lui Tăriceanu. "Eu n-am vorbit cu dl Radu Stroe de vreo patru ani. Nu mă alătur acestei inițiative, nu este cazul", a declarat Renate Weber pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel