Neymar s-a săturat de PSG. Cum poate ajunge cât mai repede la Barcelona

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Neymar Jr. ar fi respins o nouă înțelegere cu Paris Saint-Germain și dorește să-și înjumătățească salariul de 35 milioane euro pe an pentru a se întoarce la FC Barcelona.

Neymar Jr. ar fi respins o nouă înțelegere cu Paris Saint-Germain și dorește să-și înjumătățească salariul de 35 milioane euro pe an pentru a se întoarce la FC Barcelona, conform The Sun.

Superstarul brazilian este în acest moment al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lume și dorește să renunțe la o parte din venituri pentru a se reîntoarce pe Camp Nou. Zvonurile sunt susținute de Mundo Deportivo, iar aceste noi informații au apărut chiar pe prima pagină a publicației spaniole.

Reuniunea cu Lionel Messi și Luis Suarez

Brazilianul ar fi nerăbdător să mai joace din nou cu Lionel Messi și Luis Suarez, sub îndrumarea antrenorului Quique Setine. Recent, Barcelona a confirmat că intenționează să mai facă doar schimb pe schimb, din cauza crizei provocate de pandemie.

Clubul catalan a vrut să-l achiziționeze pe Neymar înainte de Covid-19, însă nu ar fi vrut să accepte 200 milioane euro. Chiar dacă PSG ar face o reducere la 150 de milioane, nimeni nu ar plăti suma aceasta uriașă într-un timp de criză.

În orice caz, Mundo confirmă că Neymar nu va rămâne în Franța mai mult decât prevede contractul. Actuala înțelegere cu PSG este valabilă până în iunie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel